Pondelok, 13. mája 2024 Prítomní užívatelia: 3

Diskusné fórum

Diskusné fórum

 


»  Pravidlá


Diskusné fórum

 

Diskusné fórum slúži na vyjadrenie vašich názorov, postrehov, pripomienok, prípadne myšlienok priamo na našej webovej stránke. Vaše názory sú akceptované a vítané. Akékoľvek nezmyselné osočovanie, používanie vulgárnych výrazov, šírenie nepravdivých informácii, resp. nerešpektovanie pravidiel fóra môže mať za dôsledok dočasné alebo v prípade opakovania i trvalé vylúčenie z diskusného fóra.

Pridávanie príspevkov je povolené iba registrovaným užívateľom. Po zaregistrovaní a prihlásení sa do diskusného fóra možete:

Za príspevky, resp. ich obsah zodpovedá iba autor príspevku. Administrátor fóra nenesie žiadnu zodpovednosť za príspevky iných užívateľov a vyhradzuje si právo príspevky akokoľvek meniť a v prípade porušenia niektorých pravidiel aj mazať a upravovať.

Každý užívateľ musí plne rešpektovať a dodržiavať nasledujúce pravidlá, ktoré majú za úlohu udržiavať poriadok v diskusnom fóre:

  1. Zakazuje sa odosielať príspevky, ktoré sú urážlivé, neslušné, vulgárne, ohováracie, výhražné a nepravdivé.
  2. Každý užívateľ môže mať registrovaný len jeden účet.
  3. Pri registrácii sa zadávajú pravdivé informácie, t.j. Vaše skutočné meno, priezvisko a email. V opačnom prípade bude účet s Vašimi príspevkami zmazaný do 24 hodín od registrácie.
  4. Užívatelia nemajú možnosť zakladať novú tému, ale len vkladať príspevky, ktoré je potrebné zaraďovať do správnych sekcií resp. tém. V prípade, že neviete nájsť zodpovedajúcu tému pridajte príspevok do sekcie "Všeobecné", kde môžete týmto spôsobom podať návrh na vytvorenie novej témy.
  5. Administrátor si vyhradzuje právo upraviť alebo zmazať príspevok užívateľa v prípade porušenia pravidla 1) alebo pri zaradení príspevku do nesprávnej témy príspevok presunúť.
  6. Príspevky musia mať význam, obsah, formu a píšte ich s rozumom, rozvahou a hlavne kľudom. Prosím Vás o snahu zachovania gramatických pravidiel.


Album

 

Album fotografii v rámci diskusného fóra je určený len pre rybársku tematiku, preto môže obsahovať iba obrázky súvisiace s lovom rýb, napr. zdolávanie úlovku, rybárske výpravy, okolie revírov a pod. Zverejňovanie obrázkov iného typu alebo neslušného charakteru sú zakázané. Vytvorenie nového albumu (podobne ako vkladanie príspevkov) je podmienené registráciou v diskusnom fóre.

Každý album obsahuje:

Pri vytváraní albumu resp. vkladaní obrázkov nie je možné načítanie obrázku väčšieho ako 2100×1575px z dôvodu obmedzenej veľkosti pamäte na strane servera. Pre rýchlejšie vkladanie obrázkov odporúčam vopred si ich pripraviť s rozlišením 800×600px.


Administrátor fóra,
Ing. Ľubomír Grman, PhD.